Yrityksille

Vuorimieskilta on vuonna 1947 perustettu yhdistys, jonka jäseniä yhdistävät vahvat perinteet, kulttuuri ja kiinnostus materiaalitekniikkaan sekä teollisuuden aloihin. Vuorimiehiä ovat rikastajat, metallurgit, toiminnallisten materiaalien kehittäjät sekä kaikki Vuorimieheydestä kiinnostuneet. Yhdistyksemme tarkoitus on ollut sen perustamisesta asti toimia verkostoitumiskanavana opiskelijoille ja yrityksille, ja saada opiskelijat tutustumaan mahdollisiin tulevaisuuden työnantajiinsa ja työkavereihinsa.

Vuorimieskilta on aktiivinen yhdistys, joka järjestää: kulttuuri- ja urheilutapahtumia, yritysiltoja, yritysvierailuja sekä virkistäytymisiltoja jäsenilleen. Suosituimpia tapahtumiamme ovat olleet joka vuoden alussa järjestettävä Yritysilta, sekä joka syksy järjestettävä Materiaalitekniikan ilta. Yritysillassa eri edustajat kertovat yrityksistään ja niiden tarjoamista kesätyömahdollisuuksista. Materiaalitekniikan illassa yritysten edustajien ja opiskelijoiden välillä käydään paneelikeskustelua, jossa käsitellään teollisuutta, opiskeluaikoja ja sen hetken puhuttavampia aiheita.

Vuorimieskilta tarjoaa yhteistyökumppaneille näkyvyyttä esimerkiksi yhdistyksen nettisivuilla ja muissa sosiaalisen median kanavilla, kiltalehdessä tai juhlien pöytäkorteissa. Jokainen yhteistyöhön liittyvä toiminta ja sopimus on räätälöitävissä ja tehtävissä sen näköiseksi kuin se halutaan.

Haluamme luoda jatkuvuutta ja kestävää kumppanuutta, josta yhteystyökumppanimme ja jäsenistömme hyötyisivät. Esimerkiksi New Bolidenin kanssa aloitettu tiivis yhteystyö on luonut perinteen osallistua Jukolan viestiin New Bolidenin ja Vuorimieskilta ry:n yhteisjoukkueella. Yhteistyön avulla moni Vuorimies on löytänyt myös tiensä yrityksiin, jossa he toimivat ammattitaitoisina oman alansa osaajina.

Jos kiinnostuitte lähtemään mukaan tukemaan Vuorimieskillan toimintaa ja luomaan yhteistyötä, ottakaa yhteys Vuorimieskilta ry:n hallitukseen. Voitte ottaa yhteyttä hallitukseen osoitteessa hallitus@vuorimieskilta.fi.