Kiltahuone

Kiltahuone (tunnetaan myös ”kiltiksenä”) on killan jäsenten olohuone ja taukotila, jossa voi viettää aikaa yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa joko luentojen välissä lyhyen tauon merkeissä tai hengailla myöhäiseen iltaan asti niskaan hengittävien opintosuoritteiden, videopelien tai yleisen meemeilyn parissa.  Tiloista ja niiden yhteydestä löytyy mukavia sohvia, tietokone, printteri, vessa ja hyvin varusteltu keittiö, missä voit pidempien illanviettojen yhteydessä valmistaa omat eväät tai ostaa naposteltavaa paikanpäältä.

Kiltahuoneesta vastaa yksi tai useampi kiltahuonevastaava, joka huolehtii mm. tavarahankinnoista ja hänelle/heille voi ehdottaa mahdollisia hankintoja. Yleisen viihtyvyyden vuoksi vastuu kiltahuoneen siisteydestä on kuitenkin jäsenistön vastuulla, joten olisi enemmän kuin suotavaa siivota omat jälkensä.

Yleisiä aktiviteetteja kiltahuoneella on yrittää opiskella (unlikely), selata sosiaalista mediaa, juoda kahvia, juoruta viimeaikaisista tapahtumista tai suunnitella viikonlopun rientoja hyvässä seurassa. Kiltis on yleinen kokoontumispaikka, missä pääsee vaihtamaan kuulumisia tai kysymään neuvoja vanhoilta opiskelijoilta. Mikäli haluat ostaa haalarimerkkejä, kiltatuotteita tai sinulla on asiaa killan raadille, niin todennäköisimmin heitä pyörii kiltiksellä lounasaikaan kello 11-13 välillä.

Kiltahuone on auki Kemian tekniikan laitoksen aukiolojen mukaisesti. Kiltahuoneelle pääsemiseen tarvitaan kulkuoikeus ja -lätkä.

Aukioloajat

ma-to 7.45-20

pe 7.45-18

la-su suljettu